Proefstalen Texelkleed

Proefstalen Texelkleed

Prijs:

 0,00 m2

Stuur ons een e-mail als je interesse hebt in de proefstalen

Beschrijving

In mei ben ik met vakantie. Begin juni verstuur ik uw bestelling.

Kijk voor meer foto’s op Instagram.

Ben je serieus geïnteresseerd en wil je thuis rustig een keuze maken? Vraag dan per e-mail de stalen van het Texelkleed aan van 50 x 50 cm. Zo kan je in alle rust beslissen welke natuurtint het beste bij je interieur past: Branding, Strand, Schelp of Slufter.

Na maximaal veertien dagen stuur je de proefstalen op jouw kosten retour.

Tip: voor het bepalen van de grootte van je kleed leg je kranten op de grond voor het visuele effect.

Samenstelling

De witte wol bij Branding en Strand is afkomstig van het witte Texelse schaap dat op de meeste Texelse schapenboerderijen wordt gehouden. We kiezen voor de sterke elastische wol van volwassen schapen.

Het vleugje bruingrijze wol in Strand komt van de Blauwe Texelaar. De ondervacht van dit soort Texelse schaap is grijs, met de ogen een beetje dichtgeknepen lijkt dit staalblauw.

Bij Schelp is de witte en blauwe schapenwol na het wassen gemengd in de verhouding 80% witte wol en 20% blauwe wol. Bij Slufter is de verhouding witte- blauwe wol 50-50 %.

Verzending

De proefstalen worden in een doos met PostNL verstuurd. Houd rekening met een verzendtijd van 2-3 werkdagen (eilandpositie). De verzendkosten voor Nederland zijn voor onze rekening. Door de aanvraag ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Na maximaal veertien dagen stuur je de proefstalen in dezelfde doos op jouw kosten retour.